Leírás
OstroVit Matcha tea por - 100 g
Olyan ízletes italt keres, amely a hagyományos kávé vagy tea alternatívájaként szolgálhat, és még egészséges is? Válassza Ön is az OstroVit natúr Matcha zöldtea porát, amely gazdag koffeinben és értékes polifenolokban.
Mi az a Matcha?
Úgy termesztik a matchát, hogy 20-30 nappal a betakarítás előtt letakarják a teanövényeket, hogy elkerüljék a közvetlen napfényt. Ez fokozza a klorofilltermelést, növeli az aminosavtartalmat, és sötétebb zöld árnyalatot ad a növénynek.
Miután a tealeveleket leszüretelték, a szárakat eltávolítják, és a leveleket finom porrá őrlik, amelyet matcha néven ismerünk. A matcha a teljes tealevél tápanyagait tartalmazza, ami nagyobb mennyiségű koffeint és antioxidánsokat tartalmaz, mint a zöld teában általában megtalálható.
Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően a Matchát gyakran a világ legegészségesebb teájának tartják.
Válassza Ön is a Matcha levél port, ha:
- állandóan fáradt
- gyakran stresszel
- egészséges élénkítőt keres
Tulajdonságok
A matcha különleges és intenzív ízéről és világoszöld színéről ismert. Japánban az egyik legkedveltebb ital, egészségjavító tulajdonságot tulajdonítanak neki.
Egy adagban:
- 375 mg értékes polifenolt,
- 125 mg koffeint tartalmaz.
A Matcha nemcsak italként, hanem ételek és desszertek egészséges adalékaként is jól használható. Használhatja sütemények, levesek, zselék, tejkoktélok és fagylaltok készítésekor.
Hogyan fogyassza a matcha teát?
Oldjon fel 1 adagot (2,5 gramm - 5 adagolókanál) 200-250 ml forró, de nem forrásban lévő vízben. Fogyassza naponta 1-2 alkalommal, az igényeitől függően. Használható sütemények, turmixok és levesek kiegészítőjeként is.
Aktív hatóanyagok | Egy adagban (2.5 gramm) |
---|---|
Matcha zöld tea levél | 2500 mg |
- ebből polifenolok(15%) | 375 mg |
- ebből koffein (5%) | 125 mg |
Összetevők: Matcha zöld tealevél por (Camellia sinensis L.) 15% polifenolra és 5% koffeinre standardizálva.
További információk
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!