Leírás
OstroVit - Stabilolactic - Laktáz enzim - 100 tabletta
Az OstroVit Stabilolactic tablettája gazdag laktáz enzimben, amely létfontosságú a tejcukor, vagyis laktóz hatékony lebontásához a szervezetben.
A tejcukor, vagyis a laktóz emésztése sokak számára problémát okoz, és laktózérzékenység néven ismert állapot egyre gyakoribbá válik napjainkban. A laktózérzékenység valójában annak a következménye, hogy a szervezetünk nem képes megfelelő mennyiségű emésztőenzimet, a laktázt termelni, amely nélkülözhetetlen a tejcukor lebontásához. Az emberi szervezet általában csak csecsemőkori időszakban termel laktázt, majd ezt a termelést fokozatosan csökkenti vagy akár teljesen megszünteti, amikor már nincs szükség rá. Ennek eredményeként különböző szintű laktózérzékenység alakulhat ki.
Azonban jó hír, hogy ezeket a kellemetlen tüneteket (mint például puffadás, emésztési kellemetlenségek vagy hasmenés) meg lehet előzni az emésztőenzim szájon át történő bevitelével. Az OstroVit Stabilolactic tabletta olyan mennyiségű laktázt tartalmaz, amely elegendő a kb. 20-25 g laktóz lebontásához, ami körülbelül 400 ml tejnek felel meg.
Főbb tulajdonságok:
- Termékünk mikrogranulált β-galaktozidázt (Tolerase® L-laktáz) tartalmaz, amely 4500 FCC vegyületet biztosít a szervezet számára
- Javítja a laktáz emésztését
- 100 adagos kiszerelésű
- Könnyen lenyelhető tabletta
Fogyasztási javaslat:
Fogyassz egy adagot (1 tabletta) minden laktóztartalmú étkezésed előtt akár naponta több alkalommal is.
Aktív összetevők | 1 tabletta |
---|---|
Laktáz enzim | 4500 FCC* |
*FCC - Laktázegység
Összetevők: Tömegnövelő anyag: mikrokristályos cellulóz; keményítő, mikrogranulált β-galaktozidáz (Tolerase® L-laktáz), csomósodásgátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid.
További információk
Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).
Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!