Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.990 Ft
Menny.:db

OstroVit - Beef Protein - Marha fehérje leves - Kebab ízű - 360 g

Kebab ízű, hidrolizált marhafehérje leves por. Finom gyros-os íz, kiváló fehérjeforrás. Egy adag: 24g fehérjét, 5.4g EAA-t, valamint 1200 mg L-glutamin és 900 mg L-arginint tartalmaz.
Gyártó: OstroVit
Egységár: 11.083,33 Ft/Kg
Szállítási díj: 1.199 Ft
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás

OstroVit Beef Protein 360 g Kebab ízű hidrolizált marha fehérje leves por

Az OstroVit Beef Protein Kebab ízű hidrolizált marha fehérjéje egyedülálló termék a piacon. Istenien finom gyros-os ízvilágú, főképp azoknak ajánljuk, akik unják az édes fehérjeporok ízét.

Főbb tulajdonságok:

  • Fehérjeforrás: Egy adag 24 gramm fehérjét tartalmaz.
  • Könnyen elkészíthető, fehérjedús leves: 30 g termékhez öntsön 200-250 ml forró vizet és kész is a finom, fehérjében és aminosavakban gazdag, kebabos ízvilágú leves
  • Aminosavak forrása: Egy adag termék 5,4 gramm esszenciális aminosavat (EAA), 1,3 gramm BCAA-t, valamint 1200 mg L-glutamin és 900 mg L-arginint tartalmaz.
  • Egyedi ízkompozíció: finom, gyros-os ízvilágú termék.
  • Az L-glutamin egy esszenciális aminosav, amely fontos szerepet játszik az idegrendszer, az izmok és a máj működésében.
  • Az L-arginin fontos szerepet játszik a nitrogén-monoxid (NO) termelésben. Az NO egy gáz, amely fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályozásában, az erek tágításában és a sebgyógyulásban, illetve szerepet játszik az immunrendszer működésében. Segít a fehérvérsejtek termelésében és aktiválásában.

OstroVit Beef Protein - értékes fehérjeforrás

A hidrolizált marhafehérje olyan fehérjeforrás, amely a hidrolízis folyamata során jön létre. A hidrolízis egy kémiai folyamat, amely során a nagy molekulájú fehérjék a víz jelenlétében enzimatikus vagy savas bontásnak vannak kitéve. Ez a folyamat kisebb peptidláncokat és aminosavakat eredményez, amelyek könnyebben emészthetők és felszívódnak a szervezetben.

A hidrolizált fehérje előnye, hogy a hidrolízis során a fehérje szerkezetének részei még kisebbekké válnak, így könnyebben szívódnak fel a szervezetben. Ezáltal gyorsabban eljutnak a szövetekhez és az izmokhoz, ami különösen fontos lehet az edzés utáni gyorsabb regeneráció és izomépítés szempontjából.

A hidrolizált marhafehérje tehát olyan formája a marhahús fehérjéjének, amely előkezelték hidrolízissel, hogy javítsák az emészthetőségét és a biológiai hasznosulását.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK):

  1. Milyen étrendekhez illeszkedik legjobban ez a fehérje por?

    • Az OstroVit Beef Protein Kebab ízű hidrolizált marhafehérje bármilyen étrendhez illeszkedik, különösen azoknak ajánlott, akik változatos ízekre vágynak.
  2. Hány adag van egy csomagban, és mennyi ideig elegendő?

    • 12 adagos kiszerelés. Egy adag csak 332 Ft.
  3. Miért érdemes választani a hidrolizált marhafehérjét?

    • A hidrolizált marhafehérje könnyebben emészthető, gyorsabban szívódik fel, ideális az edzés utáni regenerációhoz és izomfejlődéshez.

Fogyasztási javaslat:

Oldjon fel egy adagot (30 g - 2 adagolókanál) 200-250 ml forró vízben. Fogyasszon naponta 1 adagot. 

Tápanyagtartalom Egy adag (30 g) 100 g
Energia 432 kJ / 103 kcal 1440 kJ / 344 kcal
Zsír 0 g 1.1 g
- ebből telített zsír 0 g 0.4 g
Szénhidrát 0 g 0 g
- ebből cukor 0 g 0 g
Fehérje 24 g 81 g
2.90 g 9.68 g

Aktív összetevők Egy adag (30 g) 100 g
Marha fehérje hidrolizátum 19 650 mg 65.5 g
L-glutamin 1 200 mg 4 g
L-arginin 900 mg 3 g

Összetevők: Marhahús fehérje hidrolizátum, só, ízesítők, maltodextrin, burgonyakeményítő, növényi zsír: shea, kókusz; szárított zöldségek, természetes fűszerek: fokhagyma, mustár, bazsalikom, kömény, chili, édes paprika, koriander, fekete bors, majoránna, zsálya, hagyma, római kömény, kurkuma, görögszéna, fehér bors, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, gyömbér, répa; L-glutamin, L-arginin, sűrítőanyag: xantángumi; emulgeálószer: lecitinek.

 

További információk

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett hónap végéig (hó/év).

Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére