Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért érdemes egy komplex kollagén terméket fogyasztani?

Miért érdemes egy komplex kollagén terméket fogyasztani?

Miért érdemes kollagén port fogyasztani hialuronsavval és C-vitaminnal kiegészítve?

Miért érdemes hal-, marha- és csirke kollagént egyszerre szedni?

Collagen por, csikre kollagén, marha kollagén, hal kollagén, hyaluron sav és C-vitamin

Biztosítja az ízületi folyadékot és a rugalmas szerkezetet a kötőszöveteknek.
A marha és a hal kollagén források biztosítják főként az I-es és a III-as típusú kollagént, amelyek gyakorlatilag a szervezetben majdnem mindenhol megtalálhatóak. Az I-es típusú kollagén és a hialuronsav biztosítja az ízületi folyadékot, megakadályozza, hogy a porcszövet komolyabban sérüljön.

Javítja a porcszövet állapotát.
A porcszövet II-es típusú kollagént tartalmaz, ezért került csirkeporc kollagén a termékünkbe. A folyamatos ütődés által sérül a porc szerkezet – ez különösen a térdízületre jellemző-, a IIes típusú kollagén pótlásával biztosíthatjuk a visszaépítését.

Segít megfiatalítani a bőrünket.
Mivel a bőrünk megközelítőleg 70%-át kollagén alkotja, ezáltal nagyban befolyásolja a bőr feszességét, hidratáltságát és rugalmasságát. Nagy nedvességmegkötő tulajdonsága révén segít eltűntetni a ráncokat is.

Javítja a körmök és a haj egészségét.
Mivel ezek a területek is tartalmaznak kollagént, fogyasztása által javul a fényük és a rugalmasságuk.

Erősíti a csontokat és segít megakadályozni a csontritkulást.
A csontok esetében általában a kálciumra jut a nagyobb figyelem, azonban a csont belső rugalmas, rácsos szerkezetét az I-es típusú kollagén biztosítja, amely csökkenti a csont törékenységet.

Csökkenti a gyulladásokat és antioxidáns hatású.
A kollagénben található glicin erős antioxidáns és gyulladás csökkentő hatással bír. A gyulladások a korunk nagy problémája, amelyet kiemelten javasolt csökkenti, mert komoly egészségkárosító hatással bír, ha hosszan fennáll.

Kiknek ajánljuk a komplex kollagén-tartalmú termékeket?

Elsősorban azoknak, akik meg szeretnék előzni az ízületi problémákat vagy szeretnék, hogy a már meglévő ízületi probléma megszűnjön. Termékünk folyamatos használata mellett nem csak a szabadabb mozgást kaphatjuk vissza, emellett segít eltűntetni a ráncokat, visszanyerni a bőr rugalmasságát és nedvesség tartalmát is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Kollagén
Az oldal tetejére