Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.790 Ft
Menny.:db
Címkék:
GAL halolaj Omega 3

GAL - Omega-3 Eco - Halolaj - 60 kapszula

A legtisztább, legfrissebb, kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.
Gyártó: GAL
Egységár: 96,50 Ft/db
Szállítási díj: 999 Ft
5.790 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

GAL - Omega-3 Eco - 60 kapszula

A GAL Omega-3 Eco egy kiváló minőségű halolaj kapszula, amely a legmagasabb szintű omega-3 zsírsavakat biztosítja a szervezet számára. A termékben használt Golden Omega® halolaj-koncentrátum nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál maximálisan figyelembe véve a biodiverzitást. A modern előállítási technológia révén nem keletkezik felesleges hulladék vagy szennyezőanyag, ezt bizonyítja az IFFO RS és a Friends of the Sea tanúsítvány is.

A termék kiemelkedő tulajdonságai:

  • Nulla ökológiai lábnyom: A halakat fenntartható módon fogják, a biodiverzitást maximálisan megőrizve.
  • Kivételes tisztaság: A halolajat egy új, szabadalmaztatott eljárással tisztítják, így semmilyen szennyezőanyag nem marad benne. Ez a legtisztább halolaj a piacon!
  • Frissesség: A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, így a TOTOX érték rendkívül alacsony, 5 alatti.
  • Extra magas hatóanyag-tartalom: Egy kapszula 700 mg omega-3 zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA. Ez a hatóanyag-tartalom a legtöbb halolaj kapszulánál jóval magasabb.
  • Természetes forma: A termék természetes triglicerid (TG) formában lévő omega-3 zsírsavakat tartalmaz, nem pedig mesterséges etil-észter (EE) formában. Ez a forma jobban hasznosul a szervezet által.
  • 30%-kal jobb hasznosulás: A molekulárisan tisztított és koncentrált TG omega-3 zsírsavak 30%-kal jobban hasznosulnak, mint a sima természetes halolajokból származó zsírsavak.
  • Stabilitás: A termék saját fejlesztésű antioxidáns keverékkel van stabilizálva, amely RSPO minősítésű vörös pálmagyümölcshúsból származó tokotrienolokat, természetes E-vitamin-komplexet és görög zsályából származó antioxidánsokat tartalmaz.
  • Egészséges arány: A termékben az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális arányban találhatók meg, ami elengedhetetlen a szervezet megfelelő működéséhez.
  • Számos egészségügyi előny: A termék rendszeres fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár, többek között: csökkenti az agressziót és a depressziót, javítja a tanulási képességet, védi a szív- és érrendszert, jótékony hatással van a szemre és a bőrre, lassítja az öregedést.

A GAL Omega-3 Eco a piacon elérhető egyik legjobb halolaj kapszula. Ha Ön is a legmagasabb minőségű omega-3 zsírsavakat keresi a szervezete számára, akkor ez a termék tökéletes választás az Ön számára.

Adagolás: 

Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.

Összetevő 1 kapszula
Omega-3 zsírsavak (természetes formájú Golden Omega® halolaj-koncentrátumból) 700 mg
- ebből EPA 350 mg
- ebből DHA 250 mg
- ebből DPA és egyéb Omega 3 zsírsavak 100 mg
GAL természetes antioxidáns-keverék (Salvia triloba leveleinek szuperkritikus kivonata és természetes tokoferolok/tokotrienolok) 6 mg

Összetevők: Golden Omega® halolaj-koncentrátum (természetes, TG változat), zselatin, glicerin, tisztított víz, természetes antioxidánsok: vegyes tokoferolok és tokotrienolok, szálvya-kivonat, édesítőszer: sztéviól glikozidok (sztéviálév-kivonat), kristályvanillin.

Cégünk nem tulajdonít termékeinek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utal, ugyanakkor az 1169/2011/EU rendelet 4. cikkéből fakadó kötelezettségeként az alábbi tájékoztatást adja a termék hatóanyagának egészségre gyakorolt hatásáról és annak tudományos hátteréről. Írásunkban törekszünk a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján az összefüggéseket és a tudományos eredményeket bemutatni az eziránt fogékony és érdeklődő Olvasók megfelelő tájékoztatására. Ez eladásösztönző célt nem szolgál, a termék megvásárlására nem buzdít. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták! Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.

Forrásirodalom
1. Examine.com
2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with Constant α-Linolenic Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid in Plasma Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52.
3. Liou et al.: Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases n-6 eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic acid in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8.
4. Wang et al. n-3 Fatty acids from fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17.
5. Schwab et al.: Effects of hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J Nutr. 2006 Dec;45(8):470-7. Epub 2006 Nov 10.

További információk

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére